Undervisning og kurser

Regnskabshuset tilbyder individuel undervisning i dit eget bogholderi. Med udgangspunkt i din virksomhed er undervisningen lagt an på en-til-en undervisning, hvor du får undervisning i præcis det, du har brug for.

Den individuelle undervisning er velegnet for dig,

- der har brug for at lære dit økonomisystem at kende, så du bl.a. får sat fakturaer og alt korrekt op og kan komme godt i gang.

- der har et specifikt ønske om selv at kunne varetage en stor del af bogholderiet, men som til tider ikke føler sig klædt godt nok på.

Vi har en rygsæk fyldt med tips, tricks og lovstof - som vi har samlet igennem mange års erfaring, og som vi meget gerne vil formidle videre til dig. Du får en fast tilknyttet underviser som følger dig fra gang til gang.

Vi underviser i:

Brugen af E-conomic, herunder bogføring: Finans, debitor, kreditor, åbningsbalancer, efterposteringer, afstemninger, rettelser – alt, hvad der forekommer i en almindelig virksomheds regnskab.

Kontakt os, og så kan vi sammen skræddersy et forløb, der passer til netop dig og din virksomhed.

Priser og vilkår:

Individuel undervisning:

Prisen for individuel undervisning hos os er 675 kr. + moms pr. påbegyndt time.

Klippekortsordning:

Vi har lavet nogen forskellige undervisnings pakker, hvor du kan spare op til kr. 1000,- ved at købe et klippekort. Se mere og vælg den pakke, der dækker netop dit og din virksomheds behov:

Pakke 1:     3 timers målrettet undervisning på vores kontor. Strikket sammen præcis til dit behov. Kr. 1.875,- 

Pakke 2:     5 timers klippekort. Kan bruges som man vil. Personligt på kontoret eller telefonisk behov løbende. Kr. 2.975,- 

Pakke 3:    10 timers klippekort. Kan bruges som man vil. Personligt på kontoret eller telefonisk behov løbende. Kr. 5.750,- 

Alle priser er excl. moms.