Om os

For 20 år siden startede jeg Regnskabshuset i Melby

Vi sidder både på kontoret og ude hos vores kunder. På den måde er vi tæt på kunderne, når det behøves.

Vi har hver vores faste kunder, så vi er inde i alt omkring din virksomhed, og så du altid møder den samme, men er altid så tæt på vores kunder, så vi kan tage over ved spidsbelastninger og ferie.


Vi vil gerne gøre en forskel for igangværende virksomheder og iværksættere, der har modet og idéerne til at starte ny virksom-hed, så i kan fokusere på jeres forretningsidé og komme godt fra start. Regnskabsdelen er nødvendig, og vi kan sikre, at regnskabet startes korrekt op og hjælpe med, at der udvikles gode regnskabsmæssige rutiner fra starten, så den administrative del af at være virksomhedsejer i Danmark, bliver så let som muligt.

 I 2005 ansatte jeg min første medarbejder, og i 2007 flyttede vi til Frederiksværk og vi har nu til huse centralt i Frederiksværk.


I dag er vi 3 fastansatte og vi er et stærkt team, med høj faglighed, og tilsammen har vi rigtig mange års erfaring.

Derudover har vi flere konsulenter tilknyttet huset.


Vi er den eksterne økonomiafdeling for iværksættere og SMV'er, hvor vi løser alle de opgaver, som et bogholderi indeholder.

Det giver en spændende hverdag, at arbejde med mange forskellige virksomheder, både store og små og indenfor alle mulige brancher.

Vi er godt i gang med digitalisering og arbejder for at tilbyde vores kunder relevante løsninger, der giver fordele i en travl hverdag.


Vi stræber efter et stærkt samarbejde med vores kunder omkring deres bogholderi og samler på ekstraordinære kundeoplevelser.

Vi glæder os til at lære dig og din virksomhed at kende.


Med venlig hilsen

Anne Elkjær Thomasen

Anne Elkjær Thomasen

Partner


at@regnskabshus.dk

Vivian Fisker

Partner


vf@regnskabshus.dk

Annisette W. Andersen

Regnskabskonsulent


awa@regnskabshus.dk

Telefon2576 7740


Kontakt os for et gratis og uforpligtende møde